Over Roomservice

Over Roomservice

Wij helpen je op zoek naar de ideale woning

Direct op zoek voor jou
Het kan een hele uitdaging zijn om een woning naar wens te vinden. Sommige mensen gaan deze uitdaging graag aan en slaan de moeizame weg in van wachtlijsten en zelf zoeken waarbij zaken als inkomen en leeftijd belemmeringen kunnen vormen. Voor wie in de omgeving van Haarlem woonruimte zoekt en een gemakkelijkere weg wil bewandelen is er RoomService.

RoomService is een organisatie die je helpt bij het aanhuren van een woning, waarbij het belang van de huurder voorop staat. Of je nu op zoek bent naar een kamer of juist een riante woning, voor een korte of lange periode, RoomService gaat direct op zoek voor jou naar de geschikte woonruimte 

Akkoord
Wanneer je als huurder na bezichtiging van de woonruimte enthousiast bent, kun je dit direct laten weten. De huurovereenkomst wordt dan zo spoedig mogelijk geregeld. Indien er geen interesse is, zoeken wij voor je verder. Bij geen reactie of contact met ons bureau te hebben gehad, zijn wij helaas genoodzaakt de zoekopdracht uit ons bestand te halen.

Inschrijven
Ben je op zoek bent naar woonruimte in Haarlem, Heemstede of omgeving dan ben je bij Roomservice in goede handen. Schrijf je nu snel in via ons inschrijfformulier!

Ik wil me nu inschrijven